page_banner

warta

  • Ningkatkeun hydrophilicity bahan curing UV

    Ningkatkeun hydrophilicity bahan curing UV

    UV coatings curable boga kaunggulan speed curing gancang, friendliness lingkungan, hemat energi, béaya rendah, jsb ", sarta loba dipaké dina kertas, karét, plastik jeung widang palapis lianna.Umumna disebutkeun, résin cair photosensitive bisa langsung dirobah jadi résin kapok ...
    Maca deui
  • Prinsip dasar téknologi curing UV

    Prinsip dasar téknologi curing UV

    Curing UV nujul kana curing UV dina sistem curing radiasi (disebut salaku UV curing).Radiasi curing téhnologi nyaéta téhnologi héjo anyar, nu nujul kana prosés polimérisasi instan jeung cross-linking curing sistem fase cair ngaliwatan sinar ultraviolét, sinar éléktron na r-...
    Maca deui
  • Widang aplikasi résin UV antifouling fluorida

    Widang aplikasi résin UV antifouling fluorida

    Polyurethane acrylate dirobah ku résin curing lampu silicone nyaéta pangleyur bébas, kalam tahan minyak, résistansi corétan alus, kasaluyuan alus kalawan paling résin curing lampu, speed curing gancang, sarta bisa ngamajukeun leveling tina pilem cet.Disarankeun pamakéan: cet UV.Kahirupan rak: disegel dina suhu kamar...
    Maca deui
  • Palapis anu tiasa diubaran UV: terus optimis dina widang anu luhur!

    Palapis anu tiasa diubaran UV: terus optimis dina widang anu luhur!

    Ieu nujul kana cet curing sinar ultraviolét, ogé katelah cet cahaya dipicu sarta cet curing lampu.coatings curable UV bisa otomatis roller coated na disemprot onto beungeut objék ngaliwatan mesin jeung alat, nu bisa ngamajukeun dékomposisi tina initiators handapeun irrad ...
    Maca deui
  • Naon résin epoxy acrylate

    Naon résin epoxy acrylate

    résin epoxy acrylate, ogé katelah résin vinyl éster, mangrupakeun résin epoxy dirobah nu leyur dina styrene sanggeus réaksi résin epoxy jeung asam akrilik;résin epoxy acrylate boga ciri alus teuing tina résin epoxy, tapi curing sarta sipat molding na leuwih hadé.Éta henteu sapertos c ...
    Maca deui
  • résin UV mangrupa komponén penting dina coatings UV

    résin UV mangrupa komponén penting dina coatings UV

    résin UV ieu polymerized kalawan bahan baku ramah-lingkungan sarta téknologi anyar pikeun ngabentuk karasa sedeng, basis cai VOC bébas, karacunan low, incombustible, adhesion alus kana kertas, kalenturan alus jeung produk produksi alus.Viskositas produk tiasa dil...
    Maca deui
  • Naon résin curable UV?

    Naon résin curable UV?

    Résin curing cahaya diwangun ku monomér jeung oligomér, nu ngandung gugus fungsi aktip tur bisa polymerized ku inisiator lampu handapeun sinar ultraviolét pikeun ngahasilkeun pilem leyur.résin photocurable, ogé katelah résin photosensitive, mangrupa oligomer nu ca...
    Maca deui
  • Naon komponén utama résin UV

    Naon komponén utama résin UV

    résin UV mangrupakeun komponén utama sistem curing UV.Ieu mangrupa oligomér nu bisa ngalaman parobahan fisik jeung kimia dina periode pondok waktu sanggeus kakeunaan sinar UV, sarta gancang crosslinks sarta cageur.Saatos curing of palapis UV, kinerja dasar pilem palapis sakitu legana gumantung ...
    Maca deui
  • Opat faktor ngawatesan ngembangkeun industri résin curing UV

    Opat faktor ngawatesan ngembangkeun industri résin curing UV

    Faktor teknis.Prosés produksi UV curing bahan anyar relatif kompléks.Salian téknologi anu dipaténkeun ku produsén, éta ogé peryogi pangalaman produksi anu beunghar pikeun ngahasilkeun produk anu kualitas luhur.Kusabab instability asam akrilik atah, prosés contro ...
    Maca deui
  • Tinjauan industri résin curable UV

    Tinjauan industri résin curable UV

    Téknologi curing UV mangrupikeun téknologi perawatan permukaan bahan anu éfisién, ramah lingkungan, hemat energi sareng kualitas luhur.Éta gancang tiasa ngubaran sareng ngawarnaan kalayan rébuan kali tina laju cet tradisional atanapi tinta, sareng ngabentuk lapisan pilem pelindung anu kuat.UV anu tiasa diubaran ...
    Maca deui
  • résin UV mangrupa komponén penting dina coatings UV

    résin UV dipolimérisasi ku bahan baku ramah lingkungan sareng téknologi anyar.Cai mibanda karasa sedeng, basis cai, euweuh polusi VOC, karacunan low, non combustibility, adhesion alus kana kertas, kalenturan alus.Produk tiasa éncér sareng cai dumasar kana kabutuhan viskositas.Vi...
    Maca deui
  • Kaunggulan sareng kalemahan cet kayu UV Waterborne sareng cet kai waterborne tunggal sareng dua komponén!

    Kaunggulan sareng kalemahan cet kayu UV Waterborne sareng cet kai waterborne tunggal sareng dua komponén!

    Salaku respon kana sarat panyalindungan lingkungan, cet kai waterborne tunggal jeung dua-komponén jeung cet kai UV Waterborne loba dipaké dina industri jati kai.Tulisan ieu sakeudeung ngabandingkeun kaunggulan sareng kalemahan tina tilu jinis cet kai ieu, ku kituna pangguna c...
    Maca deui